Wandelvakantie Italië

Italië staat vooral bekend om de rijke cultuur en geschiedenis, het heerlijke eten, het temperament en de liefde voor mooie dingen. Daarnaast heeft het alles wat nodig is voor een mooie wandelvakantie Italië: Zon, zee, bergen, glooiend landschap, meren, kustpaden, pittoreske dorpjes en oude steden.

Populaire wandelvakantie Italië per FietsBus met eigen fietstrailer :

Wandelvakantie Dolomieten
De Dolomieten in Zuid-Tirol aan de zuidkant van de Alpen zijn een begrip voor elke natuurliefhebber. Imponerende hoge grillige rotsen met loodrechte wanden en toppen boven de 3000 meter vormen het decor voor wandelingen in de ongerepte natuur van glooiende almen, bergmeren, bossen, bergweiden en wijngaarden. Heerlijk tot rust komen op de alm met om u heen het geklingel van koeienbellen. U verblijft in het familiehotel Zum Löwen in Rodeneck.

Populaire wandelvakantie Italië per vliegtuig :

Wandelvakantie Amalfikust
Ten zuiden van de Golf van Napels vindt u de “Place to be” voor Italianen, de beroemde Amalfikust, oftewel Costa Amalfitana. Deze spectaculaire kuststreek wordt de mooiste van Europa genoemd en staat met recht op de Unesco erfgoedlijst. Geniet van de kleurrijke vissersdorpjes die tegen de bergen lijken te zijn geplakt, de steile wijnterrassen en fel gekleurde bootjes. In het najaar is het hier heerlijk vertoeven en wordt u verrast door de heerlijke geur van de vele citroenbomen en de “Bourgainvillea” welke dan vol in bloei staan. Een bezoek aan het eiland Capri “de parel van de Middellandse zee” mag in dit programma zeker niet ontbreken.