FietsCruisevakantie maakt u met Fitál Vakanties

Tijdens een FietsCruise vakantie geniet u van comfort en fietsplezier. Heerlijk elke dag onbezorgd en ontspannen fietsen langs de mooiste rivieren van Europa, terwijl uw drie- of viersterrenhotel met u meevaart.
De dagelijkse fiets- en vaartrajecten zijn zo op elkaar afgestemd dat u ontspannen kunt fietsen terwijl er tijdens deze fietscruise vaarvakantie ook voldoende tijd is om aan boord te relaxen.

U reist met eigen vervoer of met de fietsbus naar de opstapplaats waar het cruiseschip aan de kade ligt. Reist u met de fietsbus, dan reist uw eigen vertrouwde (elektrische) fiets GRATIS mee, zorgvuldig vastgezet in de fietstrailer en/of aan dek van het cruiseschip. Bij iedere fiets riviercruise gaat een fietsbegeleid(st)er mee.

Populaire FietsCruise vakanties:

Fietscruise Donau : Passau - Wenen - Budapest (busreis)
Het Donaufietspad is niet zonder reden één van de bekendste en meest geliefde fietsroutes van Europa. Heerlijk fietsen over de uitstekend bewegwijzerde fietspaden. Tijdens deze fiets- en vaarvakanties komt u een grote verscheidenheid aan landschappen en historische bezienswaardigheden tegen. Stille natuurrijke dalen, lieflijke dorpjes en wereldsteden liggen op uw route. Passau, Wenen, Bratislava en Budapest zijn de uithangborden van deze fietsvakantie.

Naast de populaire FietsCruisevakantie Donau verwachten wij dat er voor fietseizoen 2023 nog enkele NIEUWE fietscruise worden toegevoegd aan ons aanbod van Fiets-vaar vakanties. Bekijk ons filmpje over uw fiets in de fietstrailer