FietsCruisevakantie maakt u met Fitál Vakanties

Tijdens een FietsCruise vakantie geniet u van comfort en fietsplezier. Heerlijk elke dag onbezorgd en ontspannen fietsen langs de mooiste rivieren van Europa, terwijl uw drie- of viersterrenhotel met u meevaart.
De dagelijkse fiets- en vaartrajecten zijn zo op elkaar afgestemd dat u ontspannen kunt fietsen terwijl er tijdens deze fietscruise vaarvakantie ook voldoende tijd is om aan boord te relaxen.

U reist met eigen vervoer of met de fietsbus naar de opstapplaats waar het cruiseschip aan de kade ligt. Reist u met de fietsbus, dan reist uw eigen vertrouwde (elektrische) fiets GRATIS mee, zorgvuldig vastgezet in de fietstrailer en/of aan dek van het cruiseschip. Bij iedere fiets riviercruise gaat een fietsbegeleid(st)er mee.

Populaire FietsCruise vakanties:

Fietscruise Donau : Passau - Wenen - Budapest (busreis)
Het Donaufietspad is niet zonder reden één van de bekendste en meest geliefde fietsroutes van Europa. Heerlijk fietsen over de uitstekend bewegwijzerde fietspaden. Tijdens deze fiets- en vaarvakanties komt u een grote verscheidenheid aan landschappen en historische bezienswaardigheden tegen. Stille natuurrijke dalen, lieflijke dorpjes en wereldsteden liggen op uw route. Passau, Wenen, Bratislava en Budapest zijn de uithangborden van deze fietsvakantie.

Kennismakingscruise
Heeft u al vaker naar onze fiets en vaarvakanties gekeken, maar twijfelt u eraan of dat wat voor u is? Dan hebben wij nu voor u een korte kennismakingscruise in Nederland zodat u kan proberen of het u bevalt. U scheept in op de gezellige Calypso in Nijmegen aan de Waalkade. Laat u verwennen aan boord en geniet van het fietsprogramma langs de Maas en de Waal. Er is fietsbegeleiding aanwezig voor uitleg over de route. Ook is er een ervaren fietser aan boord waar u met al uw vragen over de Fitál FietsBusvakanties FietsCruisevakanties, FietsVliegvakanties en EigenAutovakanties terecht kunt. En mocht u tijdens deze reis beslissen om een Fitál Vakantie te boeken dan krijgt u van ons een korting van € 30,- euro per boeking.

Fietscruise Zeeland en de Floriade
Ga met ons mee op deze fantastische fiets en vaarvakantie tijdens de fietscruise Zeeland en de Floriade in ons eigen land; oude vissersdorpjes met pittoreske haventjes en de oude steden van Zeeland, zoals Middelburg en Veere. Tot slot brengt u een bezoek aan de Floriade! Deze wereldtuinbouw tentoonstellint wordt 1 maal in de 10 jaar in Nederland gehouden. Via de knooppunten routes kunt u tijdens deze fietsvakanties uw routes tussen vertrek en aankomstplaatsen naar eigen inzicht samenstellen.

Bent u geen fietser maar heeft u dit traject altijd al willen varen boek dan gerust!

Bekijk ons filmpje over uw fiets in de fietstrailer