Fietsvakantie Duitsland

Fietsen is gezond, milieuvriendelijk en leuk om te doen. Een fietsvakantie Duitsland biedt u met meer dan 70.000 kilometer het “grootste” fietsland van Europa. Fietsers hebben de keus uit meer dan 200 lange afstandsfietsroutes over idyllische wegen en vrijliggende fietspaden in Duisland.

Een fietsvakantie Duitsland is voor elk wat wils: sportievelingen kunnen de Alpen op de mountainbike of racefiets beklimmen en de recreatieve fietsers kiezen misschien eerder voor een prachtige kustroute langs de kliffenkust van de Oostzee of een tocht door de wijnbergen. En natuurlijk zijn de vele afwisselende rivierroutes zoals de Rijn, Elbe, Moezel etc. ideale bestemmingen voor een ontspannen en sportieve vakantie. Of wat dacht u van een fietstocht langs de toeristische highlights van de steden zoals bv Berlijn? Bovendien vindt u overal in Duitsland fietsvriendelijke accommodatie en ook aan de e-bikers wordt gedacht u vindt overal mogelijkheden om uw elektrische fiets op te laden.

Populaire fietsvakantie Duitsland

Fietsvakantie Moezelfietspad
Twee rivieren, twee dalen en vele fantastische fietskilometers tijdens uw fietsvakantie Moezelfietspad. De Moezel en Saar zijn aanraders voor levensgenieters! Kronkelend tussen steile hellingen en uitgestrekte wijngaarden met lieflijke dorpen en mooie steden zoeken de Saar, Sûre en Moezel hun weg naar het Rijndal. Omdat we de loop van de rivieren stroomafwaarts volgen, is het onbezorgd fietsen over de uitstekend bewegwijzerde routes. Van de eerste tot en met de laatste reisdag fietst u door schitterende natuur en komt u door gezellige dorpjes. Tijdens deze fietsvakantie heeft u alle tijd voor een extra rondje, een gezellig terras aan het water of een Weinprobe. De Moezel, Sûre en Saar: aanraders voor levensgenieters!