FietsGroepsvakantie met eigen fietsbus en fietstrailer

De FietsBusvakantie van Fitál Vakanties is er voor iedereen die lekker onbezorgd en goed verzorgd met een TopClass touringcar met fietstrailer op vakantie wil.
U fietst in een groep of individueel in eigen tempo over de mooiste fietsroutes van Europa. Met een gemiddelde dagafstand tijdens een FietsBusvakantie is circa 50 km en dus voldoende tijd voor museumbezoek of een gezellig terras.

Bij iedere fietsbusvakantie gaat een fietsbegeleid(st)er mee en uw eigen vertrouwde fiets of e-bike reist ook GRATIS mee, zorgvuldig vastgezet in de fietstrailer.

Populaire FietsBusvakanties / FietsGroepsvakanties zijn:

Fietsvakantie Werra en Weser
Waar de riviertjes de Werra en de Fulda samen komen, stroomt zij verder als dé sprookjesrivier ‘de Weser’. De Werra, voormalig grensrivier, slingert door een mysterieus landschap in perfecte harmonie met romantische steden en dorpen. De Weser neemt u mee door een land van de sprookjes van Grimm, de verhalen van de Baron von Münchhausen en de rattenvanger van Hameln.

Fietsvakantie Bodensee
Wat hebben de Zwitsers, Duitsers en Oostenrijkers gemeen; precies de Bodensee! Dit toverachtige bergmeer is een geliefd object voor kunstschilders. Dit prachtige meer met een mild landklimaat vraagt om rond gefietst te worden. We hebben de beste tips van lokale inwoners getest, Kaffee und Kuchen geproefd en musea bezocht. Natuurlijk hebben we voor u diverse varianten van de route uitgeprobeerd en voor gefietst. Al deze informatie hebben we gebundeld in deze prachtige fietsvakantie.

Fietsvakantie van Tirol tot Venetië
Langs de Etsch: van de Alpen tot aan het San Marcoplein.
Fietsen ten zuiden van de Alpen is een geweldige reiservaring. Een adembenemende Alpenpanorama trekt aan u voorbij, bergen weerspiegelen in gletsjerblauwe meren. De beroemde Tiroolse gastvrijheid wordt verrijkt met zuidelijke invloeden als u steeds zuidelijker fietst. Langs de Etsch verandert het landschap en wordt het steeds meer Italiaans: een Kaffee een cappuccino. Geniet van een heerlijke dag aan het Gardameer. Een kroon op deze fietsvakantie is Venetië, daar in de verte, omringd door azuurblauwe zee... Zo hier en daar treffen we een heuveltje en een enkele keer een korte, maar pittige stijging, terwijl de route over het algemeen dalend is.

Fietsvakantie Karinthië
Karinthië is eindeloos fietsen door het zonnige Zuiden van Oostenrijk, dat is het motto van deze fietsvakantie. Fietsen in een heerlijk klimaat tussen machtige bergen, rond beroemde Karintische meren, en door fraaie steden. Met onderweg trotse burchten op de hellingen, cultuur in Renaissancekastelen en dromerige dorpen. Fietsen in de sporen van de Romeinen langs glinsterde diepblauwe Karintische meren die u uitnodigen voor een rondvaart en een frisse en afkoelende duik. Karinthië is ontspannen genieten!

Fietsvakantie Denemarken
Voor fietsers is Denemarken een paradijs. Veel natuur, een afwisselend landschap met mooie bossen, prachtige lichtglooiende akkers en schitterende zee-kusten. U fietst langs windmolens, hunebedden, grafheuvels en oude stadjes uit de Vikingtijd. In Kopenhagen zijn de fietsers de koningen. Er zijn meer fietsen als auto’s. Geniet van de relaxte atmosfeer en de combinatie van het oude met de moderne manier van leven. U bezoekt zeker het Tivoli en fietst naar de Nyhaven waar de kleine zeemeermin al meer dan 100 jaar over de zee heen uitkijkt. Kortom een afwisselende fietsreis.


Bekijk ons filmpje over uw fiets in de fietstrailer