Lange Afstand Fietsvakantie

Maak een Lange Afstand Fietsvakantie; een fietsreis naar Santiago de Compostela over de Sint Jacobsroute, naar Rome of de Veloroute du Soleil.
Fitál Vakanties biedt u ook verzorgde lange afstand fietsreizen.
Op deze pagina vindt u ons aanbod voor fietsreizen van dertien dagen en langer. Uiteraard met de zelfde goede verzorging als u van ons gewend bent.

Populaire Lange Afstand fietsvakantie:

Fietsvakantie Veloroute du Soleil
Fietsen van Maastricht tot aan de Middellandse Zee.
De Veloroute du Soleil is een project van cyclingeurope.nl waarbij lange fietspaden over oude spoorbanen en langs kanalen en via autoluwe routes in België, Duitsland en Frankrijk zijn samengesteld tot het langste vrijwel aaneengesloten fietspad tussen Maastricht en de Middelandse Zee.
Het is daarmee de snelste en veiligste fietsverbinding tussen Noord en Zuid. Door het geringe aantal kilometers en hoogtemeters is de route veel makkelijker dan andere fietsroutes. Kortom een echte aanrader voor als u een lange afstand fietsroute wilt fietsen maar niet teveel hoogte verschillen wilt overbruggen.
De route loopt van Maastricht naar Aken, Nancy, Epinal, Vesoul, Beaune, Lyon, Valance, Orange en Avignon.
U fietst meestal van hotel naar hotel in een enkel geval kan het voorkomen dan er een transfer vanaf het eindpunt / startpunt naar uw overnachtingshotel is.

Fietsvakantie Onbegrens fietsen naar Rome
Wie droomt er niet van? Fietsen naar Rome...
Vele wegen leiden naar Rome...
De fietsroute die wij hebben uitgestippeld begint in Basel. Via het dal van de Rijn door Zwitserland maken we de oversteek over de Alpen naar Italië en vanaf het Comomeer fietsen we via prachtige steden als Mantova, Modena, Florence, Siena en Orvieto door prachtige Italiaanse landschappen naar uw einddoel; de eeuwige stad Rome. We volgen tijdens deze reis de route van Paul Benjaminse de bekende uitgever die uit liefde voor het fietsen de mooiste fietsroutes van Europa in kaart heeft gebracht.

Fietskampeervakantie Santiago de Compostela
Fietsen naar Santiago de Compostela: fietskampeervakantie over de Jacobsweg
Wie de St. Jacobs fietsroute volgt treedt in de sporen van honderduizenden voorgangers die al tien eeuwen lang dezelfde weg zijn gegaan: de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela. Het is met name de levende historie die deze fietsroute zo aantrekkelijk maakt: het besef dat men paden volgt die door vele voorvaderen op basis van religieuze behoefte, boetedoening of inlossing van gelofte zijn betreden. De vele fietsers van vandaag de dag laten zich graag leiden door andere motieven: voor hen spelen aspecten als uitdaging, bezinning en ontspanning een belangrijke rol.