Fietsvakantie Karinthië

Overzicht

Fitál fietsbegeleiding Uitstekende hotels Schitterende natuur Gegarandeerd vertrek 9 september

12 dagen Fietsvakantie Karinthië

Karinthië is eindeloos fietsen door het zonnige Zuiden van Oostenrijk, dat is het motto van deze fietsvakantie. Fietsen in een heerlijk klimaat tussen machtige bergen, rond beroemde Karintische meren, en door fraaie steden. Met onderweg trotse burchten op de hellingen, cultuur in Renaissancekastelen en dromerige dorpen. Fietsen in de sporen van de Romeinen langs glinsterde diepblauwe Karintische meren die u uitnodigen voor een rondvaart en een frisse en afkoelende duik. Karinthië is ontspannen genieten over de goed bewegwijzerde fietspaden!

Karinthië is eindeloos fietsen door het zonnige Zuiden van Oostenrijk

Fietsen langs bergdorpjes tijdens de fietsvakantie Karinthië

Programma van dag tot dag

Maandag
Heenreis
In een ontspannen en toch vlot tempo naar het hotel voor diner en overnachting in de
omgeving van het Duitse Ingolstadt.
Dinsdag
Greifenburg - Möllbrücke 27 km
Door Tirol met de fietsbus naar Karinthië voor uw eerste fietstocht. Vanaf Greifenburg fietst u ontspannen de reis uit de benen, op weg naar het hotel in Möllbrücke. Terwijl u fietst ziet u rondom u machtige bergen, groene weiden en dromerige dorpjes.
Fietsers bij Brug over de Drau
Woensdag
Möllbrücke - Gummern 47 km
Voor de deur van het hotel stapt u op de fiets, omringt door de machtige bergen fietst u naar Spittal. Hier kunt u o.a. het beroemde renaissance Schloss Porcia bezoeken. Het ene moment fietst u links van de Drau het andere moment weer op de andere oever. In Gummern staat de fietsbus die u terug brengt naar het hotel in Möllbrücke.

 3 fietsers op rug
Donderdag
Neu Toblach - Lienz - Oberdrauburg 50/70 km
De fietsbus brengt u naar Neu Toblach dicht bij de Italiaanse grens. Vanaf de voet van de Italiaanse Dolomieten bij de nog prille Drau, is het ruim 30 kilometer ontspannen afdalen naar de zonnestad Lienz. Neem de tijd om deze schitterende stad te bezoeken. De binnenstad van Lienz ligt rond de Johannesplatz en de Hauptplatz. Aan de Hauptplatz vindt u de in zachte pastelkleuren geschilderde huizen uit de tijd van de renaissance. Na een pauze fietst u door het Draudal naar Oberdrauburg.
Heeft u meer tijd nodig in Lienz dan kunt u er ook voor kiezen om hier in de fietsbus te stappen inplaats van in Oberdrauburg.
Vrijdag
Winklern - Obervellach 35/60km (de Glocknerroute)
De fietsbus brengt u naar Winklern. Vanaf Winklern is het riviertje de Möll uw gids door een schitterend berglandschap. In Obervellach kunt u kiezen: met de fietsbus terug of... dikke kuiten na een paar pittige fietshellingen tot het hotel.


Fietsen langs bergdorpjes tijdens de fietsvakantie Karinthië
Zaterdag
De Ossiachersee 35/46 km
Een prachtig meer, lieflijke dorpen en schilderachtige plekjes. Dat is fietsen rond de Ossiachersee. Hebt u er zin in vandaag? Fiets dan even door naar het leuke stadje Feldkirch. Ook kunt u ervoor kiezen om naar Villach te fietsen. De fietsbus brengt u naar het volgende hotel in Keutschach of in Latschach.
Fietsen rond beroemde meren, zoals de Ossiachersee tijdens de fietsvakantie Karinthië Kreinerhof
Zondag
Rustdag
Heerlijk relaxen, kerkbezoek, een duik in de Keutschacher See, wandelen of fietsen, de keuze is aan u! Vanuit Latschach kunt u op de fiets naar het gezellige Velden gelegen aan de Wörthersee. Ook is het heerlijk ontspannen bij het zwembad in de tuin van het hotel.
Zomer wandelen
Maandag
Wörthersee 10/55 km
Volgens kenners hét mooiste meer van Karinthië! Omzoomd door talloze gezellige promenades met subtropische bloemenpracht. Vandaag bepaalt u zelf hoeveel u fietst of vaart. Natuurlijk bezoekt u Maria Wörth, Velden, Pörtschach of Klagenfurt.
Worthersee
Dinsdag
Gummern - Feistritz 30/53 km
Langs de Drau naar de badplaats Villach met zijn mooie centrum. Vervolgens is het genieten van prachtige uitzichten en idyllische plekjes voor een picknick. In Rosegg (30 km) kunt u de fietstocht beëindigen. Hebt u nog zin en pit voor extra kilometers, dan fietst u door tot Feistritz.
h en m bij meer
Woensdag
De Möchlinger Au 40 km
Vandaag bent u één met de natuur als u fietst door één van de mooiste natuurgebieden van Karinthië, de Möchlinger Au. Heeft u tijd over en neemt u een klimmetje voor lief, dan kunt u nog een bezoek brengen aan de schitterend gelegen Klopeiner See.
fietsers op weg
Donderdag
Langs de Salzach 25 km
Door het Tauerngebergte met de fietsbus naar Hallein in het Salzburgerland voor een fietstour langs de Salzach naar Salzburg. Tegen de avond bereiken we het overnachtingshotel in Zuid Duitsland.
Salzburg
Vrijdag
Terugreis
Uitrusten en genieten van het aan u voorbij trekkende wisselende landschap onderweg naar huis.
Fietsroute
Dalende route met soms een klim, deze zijn ook met de bus te overbruggen.

De routes van deze fietsvakanties ontvangt u bij uw reispapieren (GPX-documenten).
Fietskaart met overzicht fietsroutes fietsbusvakantie karinthie
Informatie huurfietsen
Hoe gaat u fietsen? Neemt u uw eigen fiets mee of kiest u voor het gemak van een huurfiets?

Dat kan want bij Fitál Vakanties kan uw eigen fiets bij een Fietsgroepsvakantie gratis mee in de fietstrailer.
Wilt u onbezorgd op vakantie, kies er dan voor om een fiets te huren.

Tarieven huurfietsen
E-bike huurfiets ..............: vanaf € 29,50 per vakantiedag
Huurfiets Dutch ID fietsvakantie groepsreis
Belangrijke informatie
• Definitieve opstaptijden ontvangt u in de reisbescheiden (deze worden ca. 10 dagen voor vertrek verstuurd).
• Opstapplaatsen zijn onder voorbehoud van voldoende aanmelders. Fitál behoudt zicht het recht voor een opstapplaats te laten vervallen en een alternatieve opstapplaats te boeken, zonder dat daar een vergoeding tegenover staat.
• Een preferentie is een voorkeur. Uw voorkeur geven wij door aan de hotelier, die hiermee zoveel mogelijk rekening mee houdt, zonder dat dit een garantie is.
• Een dieet wordt als een preferentie doorgegeven aan het hotel. De hotelier kan hiervoor ter plaatse extra kosten bij u in rekening brengen.
• Een essentie is een voorwaarde om de boeking te bevestigen. Voor een essentie brengen wij € 27,- essentiekosten in rekening plus de eventuele meerkosten die de hotelier in rekening brengt. Een essentie is een voorwaarde die de hotelier schriftelijk heeft bevestigd.
• Op deze reis zijn de ANVR Reizigersvoorwaarden van toepassing.
• Deze reis is een zgn. pakketreis.
Bekijk het hele programma +

U bent tijdens deze vakantie te gast in:

Fotoalbum

Wat Fitál klanten vinden van deze reis:

Fietsvakantie Karinthië
Karinthië, Oostenrijk
8.2(264 reviews)
anoniem
11-09-2023
'Voor het eerst een fietsvakantie geboekt bij Fital reizen. Dit is super goed bevallen. Prima verzorging en alles is bespreekbaar. Fijne reisbegeleiding.'
Reedijk, Bodegraven
04-09-2023
'Wij hebben genoten van deze prachtige fietsreis die goed georganiseerd en uitgevoerd werd.
Waardering voor Nelle en Peter die alles soepeltjes regelden.'
Leen Baars, Leerdam
04-09-2023
'Het was een mooie reis en een prima groep. De chauffeur en reisbegeleidster waren ook prima.'
Fam Janssen, Meierijstad
03-07-2023
'Voor ons was het de eerste keer om met een bus en onze eigen fietsen op reis te gaan. Dat is heel goed bevallen. Met een gezellige groep en mooie tochten door Karinthie hebben we ervaren dat het goed te doen is. Genoten van mooie routes waarvan de eerste dag fietsen naar het hotel in Berg im Drautal al meteen een hele mooi route was. Ook de route van Neu Toblach via Lienz naar het Hotel was genieten. Onderweg paar keer een duik kunnen nemen in een klein idialistisch meertje of in de Worthersee. Dat is Genieten. En s''avonds aansluiten bij de groep voor een drankje en of bij het diner. Heerlijk geregeld allemaal.
Voor herhaling vatbaar.
'
Annelies,
03-07-2023
'Mooie bestemming, goede hotels.
Eenvoudig te fietsen.
Wel veel langs de Drau.
Begeleiding en chauffeur waren top!'
Henk en Marry van Ee, Ridderkerk
03-07-2023
'Na 5 jaar weer deze reis gemaakt en weer genoten.
Prima hotels en prima begeleiding van chauffeur Leo en fietsbegeleidster Corrie. Helemaal top.'
J.L. van der Tier, IJsselstein
05-06-2023
'Uitmuntend georganiseerd met Toon en Ellis'
anoniem
05-06-2023
'Fantastische fietsbus vakantie gehad in Karinthie!
Mede door onze top reisleidster Ellis en top chauffeur Toon! Fijne hotels in Oostenrijk, vooral de laatste ....top hotel Pagchernighof!
Aanbeveling voor deze prachtige reis!'
Ton en Wil van Heck,
05-06-2023
'Super fijne vakantie gehad met de fiets busreis.
Fijne hotels, mooie routes.
Mede door een team van een zeer kundige buschauffeur Toon en
een hele fijne gezellige reisleidster Ellen Groenendijk.
Ze stonden altijd voor iedereen klaar.
Niets was te veel.
Margreet Oerlemans, Loon op zand
05-06-2023
'Wat een geweldige reis was dit. Mooie hotels.prachtige fietsroutes en een gezellige groep gasten. Een fijne reisleidster, vol humor en zeer flexibel. En een prima chauffeur Toon.
Het was onze eerste groepsreis maar het voelde vanaf dag 1 goed. '
Jan Habraken , Heeswijk -Dinther
29-05-2023
'Mooie fietsvakantie,ook met wat minder goed weer wist de chauffeur er toch nog leuke attracties aan toe te voegen.'
Piet en Anita Jansen , Bergeijk
29-05-2023
'Fietstochten van dag tot dag goed uitgelegd. Mooie fietstochten. Goede alternatieven door het slechte weer. Paragliden Kei leuk onderdeel en goed te combineren met het fietsen. Fijne groep met leuke mensen.'
R Fritz, Roosendaal
29-05-2023
'We hebben een heerlijke fietsvakantie gehad in Karintie. Met een top chauffeur. Arjan kwam niet uitgepraat over dit mooie land en dat hebben we ook mogen ervaren. En ook fietsbegeleider Leo wist veel te vertellen over de routes.'
Henk en Margreet, H.I. Ambacht
29-05-2023
'We hebben een fantastische vakantie gehad, met een geweldige chauffeur Arjan, die ook bij 2 dgn. minder weer een leuk alternatief had! leuke groep, en goede hotels'
N.J. van Stralen, HEM
29-05-2023
'Voor de 6e keer altijd zeer goede chauffeurs gehad,maar Arjan stak daar ver bovenuit, door zijn kennis van de omgeving,gedurende de gehele reis,en zijn soepele en humoristische omgang met het gehele gezelschap. Dat was een groot pluspunt van deze reis !!'
T. van 't Verlaat-de Goeij, Sliedrecht
29-08-2022
'Het was een mooie reis met een leuke ploeg, een goede reisbegeleidster en een hele goede en sympathieke chauffeur.'
R.F.A. Posthumus, Harderwijk
04-07-2022
'Prachtige afwisselende fietstochten. Mooi weer, dus topvakantie gehad. '
W. Cohrs- van Wijngaarden, Wieringerwerf
04-07-2022
'Voor ons vertrek hebben we een overnachting in Asten geboekt zodat we op eigen tempo konden beginnen aan de reis en ''s morgens ook geen stress hadden.
Al gauw bleek dat we een fantastische chauffeur (Arjan) hadden. Vrolijk, positief en informatief.
De reisbegeleider (Paul) deed dit voor het eerst maar werd door Arjan ZO goed begeleid dat hij snel leerde.
Het gezelschap was heel prettig, iedereen stond open voor een ander.
De hotels waren goed/prima en wij leerden snel alleen een "overnachtings" pakketje voor de terugreis te maken. (Geen gesleep met de koffers)
De routes waren voor ons, op fietsen ZONDER ondersteuning, op een enkel onverwacht of TE steil klimmetje na, goed te doen.
Wij kijken terug op een heerlijke vakantie waarbij we het troffen met het weer en vooral met..de chauffeur!'
Arie Scheurwater, Hendrik-Ido-Ambacht
04-07-2022
'Wij vonden het een prima vakantie in een mooi gebied. Wat ook mooi was dat je wat langer in een zelfde hotel zat. 4 nachten en 5 nachten. Geeft wat meer rust.'
Dianne Brouwers, Zegge
04-07-2022
'Prachtige fietsvakantie. Hele goede vrolijke chauffeur die van alles wist te vertellen onderweg en de mensen goed kon vermaken in de bus en ook nog eens zeer behulpzaam. Hotels waren goed. Mooie kamers en heerlijk eten'
Nico en Joke van Leeuwen, Kamerik
06-06-2022
'De uitstekende chauffeur was een ware gastheer. Hij is een visitekaartje voor Fital. '
Wim en Toos Daniels, Panningen
16-08-2021
'Heel goed bevallen.begeleiding toppie.Een opmerking..de laatste etappe was wat saai vanwege de lengte van het fietspad lange rechte stukken.Verder alle lof.'
Johan Sjoers, Assen
24-08-2020
'Met uitzondering van het hotel op de heen en terug reis was het een mooie vakantie.
We hopen vaker dit soort vakanties te mogen maken, daarbij onze heeft onze voorkeur, een start in het noorden van ons land.'
Teus van Capelleveen, De Meern
06-07-2020
'voor ons was dit de eerste georganiseerde vakantie, dankzij de geweldige begeleiding van Ellis en Arjan is dit uitgegroeid tot een fantastische vakantie, met hele mooie fietsroutes. zeker voor herhaling vatbaar.'
Stuy, Sliedrecht
22-06-2020
'Mooie routes. Goed te fietsen. Niet te lang en níet te kort. Een verrassing was ons laatste hotel met een práchtig zwembad en ligbed mét een héérlijk stretchbed. We hadden het voorrecht van mooi weer! Dus ál met ál een héérlijke vakantie
Rustige vakantie ondanks corona! Bedankt Fital! '
Marjon Besteman, Bovenkarspel
22-06-2020
'Het was onze eerste fietsvakantie met Fital en dit ook nog in Corona-tijd. We hebben een prachtige reis gehad. Goede hotels, uitstekende bediening.
De chauffeur en reisbegeleidster waren top. Mooie fietsroutes. De routes zijn niet te lang, zodat je ook onderweg ruim de tijd krijgt om alles te bekijken. Zeker voor herhaling vatbaar.'
MH Molenaar, Rotterdam
22-06-2020
'De eerste corona-busreis is 100 procent meegevallen.
Hotel was blij met de eerste gasten. Fijne ontspannen vakantie geweest. En gezellig.
'
Nel Nederlof , Velserbroek
22-06-2020
'Pijn in m’n billen van het fietsen, pijn in m’n buik van het lachen.
Ondanks de Corona crisis hebben we daar totaal geen last van ondervonden, integendeel. Juist daardoor overal volop ruimte, vooral in de bus. Prettig voor ons maar voor Fital waarschijnlijk minder.
'
Kees en Nettie Moonen, Berkel-Enschot
08-07-2019
'Dit was onze eerste ervaring met Fital en inmiddels hebben wij een tweede fietsvakantie geboekt in september. De Karinthiëreis heeft onze verwachtingen overtroffen. Dit was behalve aan het prettige reisgezelschap zeker ook te danken aan chauffeur Arjan, die zeer rustig en bekwaam door de bergen reed en wandelbegeleidster Ellis, die niet alleen de wandelaars begeleidde, maar ook een dag de route mee gefietst heeft en ons rondleidde door Salzburg. Kortom, met zo''n enthousiaste begeleiders is een fietsvakantie al bij voorbaat geslaagd.'
anoniem
08-07-2019
'goede toelichting op de route'
Theo en Ria, Dordrecht
08-07-2019
'Fantastisch was onze gecombineerde wandel/fiets vakantie naar Karinthië.Mede door het enthousiasme en deskundigheid van onze reisbegeleiding Ellis en Arjan, de mooie en goed voorbereide fiets en wandeltochten alsmede het gezellige reisgezelschap was onze vakantie zeer geslaagd.
Een aanrader!!'
Aad en Margriet Oudhuis, Heerhugowaard
08-07-2019
'Wij hebben deze reis als zeer prettig ervaren, dit vooral door de uitstekende chauffeur Arian, maar ook door zijn uitleg, gezelligheid., gewoon top.

Maar ook Ellis was een pluspunt op deze reis. Mooie fietsroutes goede uitleg enz.
Voor ons was dit een grote plus punt.'
Fam. Janse, SINT-MAARTENSDIJK
08-07-2019
'Wij waren heel tevreden over deze reis. We hebben voor het eerst gewandeld. Wat heel gezellig was. Vooral Arjan en Ellis zijn geweldig. '
bob horn, alkmaar
27-05-2019
'heel goed verzorgt
geweldige reis begeleiding incl chaufeur
gaan zeker weer met fital
'
Ellie Stuve, Appingedam
27-05-2019
'Het was voor ons de eerste fietsvakantie en hebben het als zeer positief ervaren,mede door Jenne enJo hn het mooie weer de goede verzorgde hotels en een leuke groep.'
Annemieke de Jager, Dordrecht
27-05-2019
'Geweldige reis met super reisbegeleiding en chauffeur!'
Ingram, Zoetermeer
27-05-2019
'Een prima bestemming met 2 op en top begeleiders. Het overnachtingshotel was in de eetzaal erg gehorig tot lawaaiig toe. '
J van den Broek, Best
27-05-2019
'Reis voor de 2e keer gedaan. Was geheel volgens onze verwachtingen. Dus zeer goed.
Jammer dat het de 2e dag zo regende.
Maar ook dat hoort bij een fietsvakantie.'
Marry en Henk van Ee, Ridderkerk
20-08-2018
'De combi Fiets/Wandelvakantie is een enorm succes gebleken. Mede dankzij het A.C.E.-team (Arjan-chauffeur,Corrie-fietsen,Ellis-wandelen) hebben wij een heerlijke vakantie gehad, het was jammer dat de reis maar 12 dagen duurde, we hadden graag langer gebleven. '
Stephy Rienstra, Dwingeloo
20-08-2018
'Super leuke combi fiets/wandelreis met keuze vrijheid !
Top !
'
Fam. Smits, Nistelrode
20-08-2018
'Super vakantie gehad, slechts enkele lastige klimmetjes erbij, waren met e-bike goed te doen.
Onder fijne begeleiding van Arjan, Corrie en Ellis.'
N.A. van Straten, Rotterdam
20-08-2018
'Prachtige routes. Voor het begin van de routes, prima uitleg van de fietsbegeleidster.'
Ton en joke spapens, Oirschot
11-06-2018
'Wij hebben genoten van de mooie fietsroutes, omgeving, verzorging en enthousiasme van de chauffeur . Ook de reisleider was in de weer.
Kortom een geslaagde vakantie .'
I.M..Stehouwer.M., Nieuwerbrug
28-05-2018
'Het weer was uitstekend,de fietsroute prachtig en de fietspaden goed.De hotels waren goed tot zeer goed,zo ook de maaltijden.
De buschauffeur (Ricardo) en de reisleidster (Ada) deden hun uiterste best om de reis zo goed mogelijk te laten verlopen.'
Ria en Jan Laros, Nuenen
28-05-2018
'Fantastische reis gehad. Mooie routes, prima hotels. Gezellige groep. Chauffeur en reisbegeleidster vormden een uitstekend team. Ze waren zeer behulpzaam en gaven waardevolle aanvullende informatie en tips.
Wij kijken uit naar de volgende reis met Fitál.'
Lia Adams, Berkel en Rodenrijs
28-05-2018
'Prachtige fietsrote langs de Drau. Leuk afgewisseld met ritten rond de meren.
'
Petra Schreuder, Ruurlo
28-05-2018
'was een fantastische reis WE hebben genoten Reisleider en Chauffeur een uniek stel grandioos '
H, van Ravestein, Valkenswaard
28-05-2018
'Dit was onze mooiste en leukste fietsvakantie ooit. Fantastische chauffeur en reisbegeleidster; een heel fijn gezelschap en ook nog hartstikke leuk. En het waren fantastisch mooi tochten met goede hotels.
Wat wil je nog meer!!!'
Jan en Marjoke Neuvel, Lutjebroek
28-05-2018
'Wij hebben een fantastische reis achter de rug. Wat is Karinthie prachtig en wat is de natuur en temperatuur mooi in de maanden mei/juni.
Chauffeur en reisbegeleidster prima koppel samen. Beiden zeer service-gericht.
Fietsroutes werden zeer goed aangegeven wat erg ontspannend fietste. Routes over het algemeen heel goed te doen, wij fietsten zonder ondersteuning. Een enkel klimmetje maar dit werd ook al aangegeven in de beschrijving van de reis. '
Joke en Henk den Burger, HOOGBLOKLAND
28-05-2018
'Onze eerste fietsbusvakantie, goed verzorgd door Ada en Ricardo en mooie routes en een fijne groep.
We komen zeker terug.'
Fam.van Os, Barendrecht
28-05-2018
'Een prachtige reis met veel fietskilometers, prima hotels, Ricardo is een prima chauffeur en vormt samen met Ada de fietsbegeleidster een zeer service gericht team en als je dan ook nog 12 dagen prachtig weer hebt, dan is het alleen maar genieten.'
K van Veen, URK
03-07-2017
'Wij deden voor het eerst mee aan een georganiseerde fietsreis. En dat was het ook. Alles was tot in de puntjes voor ons geregeld. We Voelden ons erg verwend. Omringd door allemaal sportief ingestelde mensen. Prachtige fietsroutes door een adembenemend mooi landschap. Week twee een heel meer om in te zwemmen! Onze fietsbegeleidster en onze chauffeur, twee unieke vakbekwame mensen. Ze hebben er alles aan gedaan om ons de reis van ons leven te bezorgen. Niets dan lof! Bij dit alles beseffen we, dat we tijdens deze reis het bijzonder troffen met het weer. Alle dagen zon en zo rond de 28 gr. Ja we voelden ons gezegende mensen.
'
Vanaf 1245 euroReserveer nu

Prijzen & Data

InbegrepenNiet inbegrepen

♦ reis per Comfort Class fietsbus
♦ overnachting heen- en terugreis
♦ 2 persoonskamer met douche/bad en toilet
♦ halfpension
♦ fietsroutes
♦ fietsbegeleiding
♦ uw eigen fiets gratis mee
♦ reisbescheiden per e-mail

Smakelijk verzorgd
(van diner 1e dag t/m ontbijt laatste dag)
♦ welkomstdrankje
♦ ontbijtbuffet
♦ 3/4 gangen keuzediner
♦ saladebuffet

In- en uitstaptijden
06.30 uur Alblasserdam (20.00 uur)
07.30 uur Utrecht (19.00 uur)
08.45 uur Nuland (18.00 uur)
10.00 uur Asten (16.30 uur)

De definitieve tijden ontvangt u in uw reisbescheiden.

♦ 1 persoonskamer € 250,-
♦ reisbescheiden per post € 7,50 p/st
♦ entreegelden, kosten van evt. overtochten met pontjes e.d.
♦ uitgaven van persoonlijke aard zoals drankjes en maaltijden, anders dan vermeld bij inbegrepen
♦ verzekeringen
♦ overige niet genoemde zaken

Fietshuur
Neemt u uw eigen fiets mee of kiest u voor het gemak van een huurfiets?
Dat kan want bij Fitál Vakanties kan uw eigen fiets bij de FietsBus en FietsCruise gratis mee in de fietstrailer. Wilt u onbezorgd op vakantie, kies er dan voor om een fiets te huren.
Tarieven huurfietsen voor FietsBus- en FietsCruisevakanties:
E-bike ....................: vanaf € 29,50 per vakantiedag
Berekening huurfiets : voor deze FietsBusvakantie berekenen wij 12 vakantiedagen

Bijkomende kosten
♦ per reservering geldt een toeslag van € 25,- voor de reserveringskosten
♦ bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per reservering
♦ publieksbijdrage SGR € 5,- per persoon
Fitál Vakanties maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en te analyseren. Na afsluiten van de melding, of wanneer u verder surft, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op onze website.
Ik wil marketing cookies
X
Ik wil alleen functionele cookies
X