Winterzonvakantie Spanje

Heerlijk in de wintermaanden op vakantie? Heeft u al eens nagedacht om te gaan fietsen in Spanje?

Een fietsvakantie onder winterzon is optimaal genieten van natuur en gezondheid. De Costa Blanca in Spanje is een schitterend gebied dat zich uitstekend leent voor heerlijke fietstochten. Tijdens uw wintervakantie kunt u kiezen uit verschillende fietstrajecten die u vanuit Guardamar kunt maken. Er zijn ruim 20 verschillende fietstochten voor u uitgestippeld die prima te fietsen zijn op een e-bike of toerfiets.

Of kiest u voor een trektocht van hotel naar hotel, dan raden wij u aan om de programma's van de Via Verde en Murcia te lezen. Tijdens deze fietsreizen verblijft u in goede middenklasse hotels en wordt uw bagage van hotel naar hotel gebracht.

Onze 2e standplaats is Ibiza. Het bij de Nederlandse bekende eiland leent zich ook uitstekend om een mooie groepsreis te maken, waarbij u in kleine groepjes het eiland Ibiza en het nabij gelegen Formentera verkent.

U vliegt snel en comfortabel vanaf Rotterdam, Amsterdam of Eindhoven in ca. 3 uur naar uw zonbestemming. Informeer bij reservering naar de mogelijkheden.