Wintervakantie per bus

Wat u als klant bijzonder waardeert aan onze wintersportvakanties is de wandelbegeleiding, langlaufbegeleiding en/of skibegeleiding. De begeleiding geeft u tips, neemt actief deel aan de tochten en staat klaar voor al uw vragen. Tijdens uw Wintervakantie is deskundige begeleiding altijd inclusief!

De wintervakanties van Fitál Vakanties staan in het teken van bewegen en gezondheid. Bewegen is namelijk goed voor ons, zeker tijdens de wintermaanden wanneer we in de buitenlucht extra energie op kunnen doen. Uw vakantie biedt u een goede balans tussen bewegen, beleven en vooral genieten! Bij Fitál Vakanties bepaalt u zelf wat u doet tijdens de reis, wandelen, langlaufen, skiën of een combinatie hiervan? U kiest zelf hoe actief u uw vakantie wilt maken.

TIP:
Bij veel wintervakanties kunt u ook kiezen om te vliegen. U vliegt naar Salzburg of Innsbruck en sluit ter plaatse aan bij de groep en neemt deel aan de winteractiviteiten.

Uw veiligheid en gezondheid staan voorop!

Een wintervakantie is genieten van de natuur en heerlijk de hele dag in de gezonde alpenlucht zijn. Dat gevoel willen we vanzelfsprekend ook in 2024 zo houden, maar.... (misschien) wel met aanpassingen. Wij volgen de door de (lokale) overheid aanbevolen maatregelen en richtlijnen,. Dit alles in het belang van uw en onze gezondheid.