Wandelvakantie Oostenrijk

Oostenrijk is het wandelland bij uitstek. Een stevige tocht, een rustige wandeling, langs meren of door de dalen... het is allemaal mogelijk in Oostenrijk! Wandelvakantie Oostenrijk is niet voor niks zo populair. Al jaren weten wandelaars, in de winter en in de zomer, de weg naar Oostenrijk te vinden. Verspreid door het hele land liggen honderden wandelroutes door de meest prachtige landschappen. De hoger gelegen wandelroutes zijn eenvoudig te bereiken via de bergliften die ’s zomers tot de beschikking staan van wandelaars en natuurliefhebbers.

Populaire wandelvakantie Oostenrijk per FietsBus met eigen fietstrailer :

Wandelvakantie Arzl in Piztal - Tirol
Stap in voor een actieve wandelvakantie in het prachtige Pitztal. Een mooi zijdal van het Inndal met eindeloze mogleijkheden voor gevarieerde en prachtige wandelingen dit dal biedt Alpine vermaak van het hoogste niveau. U logeert in het dorpje Arzl op een hoogte van ruim 900 meter. Uw hotelier heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden van dagelijkse wandelingen en staat garant voor een uitstekende georganiseerde wandelvakantie waarbij u alleen hoeft te wandelen en te genieten.

Wandelvakantie Karinthië
Karinthië is eindeloos wandelen in het zonnige zuiden van Oostenrijk. Wandelen over glooiende almen, langs de rivieren Drau en Möll en rondom de Karintische meren terwijl u geniet van het uitzicht op de magische bergen. Het landschap nodigt u uit voor de mooiste wandelingen vanuit onze hotels in Möllbrücke en aan de Keutschachersee.

Wandelprogramma Vanuit Möllbrücke: Millstättersee, Goldeck,Raggaschlucht, Mölltalergletscher, Ossiachersee, Gerlitzen. Vanuit Keutschach: Tscheppaschlucht, Keutschachersee, Wörthersee.

Ter plaatse maken we een keuze uit de vele prachtige wandelingen. Tijdens een deel van de wandelingen zullen wij u, indien mogelijk, de keuze geven tussen meer relaxte wandelingen (niveau 1) of tochten met meer uitdaging. U kunt het hoogteverschil overbruggen door gebruik te maken van de diverse bergbahnen.