Wintervakantie Oostenrijk met begeleiding is standaard bij Fitál Vakanties

Op uw Wintervakantie Oostenrijk is deskundige begeleiding inclusief!

Wat u als klant bijzonder waardeert aan onze wintervakantie Oostenrijk is de wandelbegeleiding, langlaufbegeleiding en/of skibegeleiding. De begeleiding geeft u tips, neemt actief deel aan de tochten en staat klaar voor al uw vragen.

De wintervakantie Oostenrijk van Fitál Vakanties staan in het teken van bewegen en gezondheid. Bewegen is namelijk goed voor ons, zeker tijdens de wintermaanden wanneer we in de buitenlucht extra energie op kunnen doen. Uw vakantie biedt u een goede balans tussen bewegen, beleven en vooral genieten!

Kiest u voor wandelen, langlaufen en/of skiën?
U kunt kiezen voor één onderdeel, maar ook voor meerdere winteractiviteiten. Zo is er voor iedereen een zeer afwisselende en actieve vakantie.


TIP:
Bij veel wintervakanties kunt u ook kiezen om te vliegen. U vliegt naar Salzburg of Innsbruck en sluit ter plaatse aan bij de groep en neemt deel aan de winteractiviteiten.

Wintervakantie Stanzach

De pracht van het winterlandschap van het Lechtal is echt overweldigend. Het Lechtal kenmerkt zich door nog echte ongerepte natuur in één van de mooiste landschappen van Tirol. Alsof dit niet genoeg is toeren we ook nog naar het Tannheimertal, de Zugspitz Arena, Heiterwang, plekjes die met gemak de competitie met het Lechtal aan kunnen. Het belangrijkste is dat u geniet van een sportieve vakantie in het charmante dorpje Stanzach.

Wintervakantie Achenkirch

De Achensee hoort tot één van de betere langlauf- en wandelgebieden van Tirol. Vele tientallen kilometers prima geruimde relatief vlakke wandelpaden, meer dan 60 km langlaufloipen die aansluiten op het langlaufgebied van Pertisau, Achenkirch en Maurach. Ook bezoeken we tijdens deze vakantie ook Seefeld, het Zillertal, Innsbruck en de Swarowski fabrieken. Wintervakantie Neukirchen

Neukirchen am Grossvenediger, een van de hoogste bergen van het Salzburgerland is zo’n typische “Geheimtip” . De combinatie van een uitstekend hotel en prachtige omgeving voor alle winteractiviteiten maakt deze nieuwe bestemming uitermate geschikt. U kunt uw hart ophalen bij de vele mooie wandelingen en langlauftochten in het Pinzgau, Krimml, Pass Thurn en de Kitzbüheler Alpen. En met meer dan 200 km afdalingen “om de hoek” is het ook een waar paradijs voor skiërs. Wintervakantie Arzl

Stap in voor een actieve wintervakantie in het prachtige Pitztal. Een mooi zijdal van het Inndal met stuk voor stuk sneeuwzekere wintersportgebieden. Om het even of u hier op de langlauflatten of te voet er op uit trekt, dit dal biedt met aan het eind van het 30 km lange Pitztal het gletsjerskigebied Pitztaler Gletsjer, gevarieerd Alpine wintersportvermaak van het hoogste niveau. U logeert in het dorpje Arzl op een hoogte van ruim 900 meter. Wintervakantie Elbigenalp

Het Lechdal kenmerkt zich door nog echte ongerepte natuur in één va de mooiste winterlandschappen van Tirol. Vanuit het charmante en gezellige dorpje Elbigenalp maken we een aantal prachtige wandelingen waaronder enkele onder begeleiding van een lokale wandelgids. In het dorpje zelf is er een skilift voor beginners en voor de langlaufliefhebbers lopen de loipen vrijwel voor het hotel langs.