7 dagen van Passau naar Wenen (Luxe)

Overzicht

verblijf in min. **** hotels inclusief bagageservice dagelijks aankomst mogelijk

Programma

Heerlijk fietsen in uw eigen tempo over het mooiste fietspad van Europa. De charme hotels liggen allen aan of direct bij de fietsroute. Passau de driestromen stad is het begin van u fietsreis en de muziekstad Wenen het eindpunt. Onderweg heerlijke terrasjes, gezellige dorpen en steden, prachtige natuur. Allemaal ingrediënten voor een schitterende fietsvakantie

U logeert tijdens deze reis in uitstekende **** hotels in Passau, Schlögen, Linz, Melk en Wenen. Uw bagage wordt van hotel naar hotel gebracht.

Fietsers op pont Wilhering

Programma van dag tot dag

1e vakantiedag
In Passau ontvangt u uw informatiepakket en eventueel uw huurfiets. Uw auto parkeert u gratis in de parkeergarage. Overnachting in ****HotelWeisser Hase.
pontje
2e vakantiedag
Passau - Schlögen 40 km
Uw dag begint met een drierivieren rondvaart, daarna op de fiets. Via Engelhartszell met zijn fraaie kloosterkerk fietst u naar de schitterende Donauschlinge voor uw overnachting in ****Hotel Donauschlinge kamer categorie A.
3e vakantiedag
Schlögen - Linz 59 km
Het gezellige Aschach is vast uw eerste stop van vandaag. Via Wilhering met zijn 1000-Engeltjeskerk naar Linz.. Linz met zijn bijzondere barokke marktplein is het eindpunt van vandaag. U overnacht in het ****Hotel Schillerpark.
4e vakantiedag
Linz - Melk 49 km (+ 75 min. per trein)
Met de trein naar het historische Grein. Langs de stroomversnelling bij St. Nikola fietst u naar Persenbeug. In de verte worden de contouren van het klooster al zichtbaar. U heeft tijd om het klooster te bezoeken want u overnacht in het ****Hotel Post.
Pestzuil Linz
5e vakantiedag
Melk - Krems 45 km
Door de romantische Wachau omgeven door de wijnbergen met het barok stadje Dürnstein en het gezellige Spitz op uw route fietst u naar het 1000 jaar oude Krems. U overnacht in ****Steinberger Hotel & Spa.
6e vakantiedag
Krems - Wenen 57 km (+ 21 km per trein)
Langs de Donau over Tulln naar Greifenstein hier stapt u op de trein naar het centrum
van Wenen. Hier overnacht u in het ****Hotel Imperial Riding School Renaissance.
7e vakantiedag
Terugreis naar uw auto in Passau kan per bus, trein of Donaucruise. U kunt natuurlijk ook verlengen in Wenen. Treintransfer toeslag €5
Fietsers op plein
Relax-City break
Laat de conditie het (even) afweten? Zijn de weersomstandigheden te slecht om te fietsen of kunt u door een technisch probleem de fietsroute niet vervolgen? Fitál Vakanties biedt i.s.m. Donau Touristiek de mogelijkheid om uw vakantie gratis voor te zetten in Wenen.
Tijdens uw vakantie kunt u op ieder moment aangeven dat u van deze gratis optie gebruik wilt maken. U meldt dit uiterlijk 15 uur van te voren bij de lokale agent of Fitál Vakanties en reist op eigen gelegenheid (en kosten) naar Wenen waar u de resterende dagen in een ****hotel in de omgeving van het centrum van Wenen overnacht.

U bent tijdens deze vakantie te gast in:

Fotoalbum

Beoordelingen

7 dagen van Passau naar Wenen (Luxe)
Donau (Oostenrijk), Oostenrijk
8.0(4 reviews)
Vanaf 539 euroReserveer nu

Prijzen & Data

InbegrepenNiet inbegrepen

2 persoonskamer douche/toilet
logies en ontbijtbuffet
Nederlandstalige route-info en routekaart
bagagevervoer
drie rivieren rondvaart ca. 45 min
treinkaartje Linz-Grein incl. fiets
treinkaartje Greifenstein-Wenen excl. fiets
onbewaakte parkeerplaats
gebruik van fietstas (1 per kamer) ook bij eigen fietsen
11/2 l mineraalwater
bustransfer Wenen - Passau (excl. fiets)
SOS service

Reserveringskosten

Per reservering geldt een toeslag van € 20,00 voor de reserveringskosten + € 2,50 Calamiteitenfonds.

Niet inbegrepen

Retourtransport eigen fiets excl. verzekering € 20,-