12 dagen Karinthië

Vanaf: € 899 p.p.

12 dagen Karinthië

Karinthië is eindeloos fietsen door het zonnige Zuiden van Oostenrijk, dat is het motto van deze fietsvakantie. Fietsen in een heerlijk klimaat tussen machtige bergen, rond beroemde Karintische meren en door fraaie steden. Met onderweg trotse burchten op de hellingen, cultuur in Renaissancekastelen en dromerige dorpen. Fietsen in de sporen van de Romeinen langs glinsterde diepblauwe Karintische meren die u uitnodigen voor een rondvaart en een frisse en afkoelende duik. Karinthië is ontspannen genieten!

Liever wandelen en fietsen?
Dan is deze combinatiereis echt iets voor u. Deze reis word op vertrekdatum 20 augustus gecombineerd met de fietsvakantie Karinthië en biedt wandelaars de mogelijkheid zich een of meerdere dagen aan te sluiten bij het fietsprogramma en de fietsers bij het wandelprogramma. Indien u uw eigen fiets meeneemt gelieve u dit bij de reservering op te geven.

Klik hier voor meer informatie over de wandelreis

Hotels

Bij vertrek op 28 mei en 20 aug. verblijft u in Hotel Pachernighof in Latschach. Bij de overige data verblijft u in hotel Gabriel in Keutschach.


Googlemaps wordt geladen