Fietsen met een eigen groep

“Ook onze 2e fietsclinic naar de Alpe d’Huez was weer een succes. Volgend jaar gaan we naar de Vogezen. Ga maar alvast organiseren SnelleVliet.”
Ad Kornet van Peinemann Lifting Solutions

Met regelmaat organiseren wij fietsvakanties voor verenigingen, bedrijven en (vrienden- of familie) clubs. Voor elk gezelschap en elk budget.

Sommige gezelschappen kiezen voor een fietsvakantie uit het assortiment van Fitál of haken in op een bestaande reis met het gemak van een eigen opstapplaats (dit is al mogelijk vanaf 6 personen) of men kiest voor een eigen fietsvakantie.

Van het beklimmen van de Alpe d’Huez voor de racefietsclub tot aan begeleide fietsvakanties met weinig kilometers en veel terrasjes omdat de fietsvakantie vooral gezellig moet zijn.

Wilt u meer weten over een fietsvakantie met uw eigen club of gezelschap??? Wij schuiven graag met u aan tafel voor een oriënterend gesprek zonder verplichtingen.

De Fietsbus met fietstrailer voor uw eigen fiets

Zoveel mensen, zoveel fietsen. Voor de beklimming van de Alpe 'd Huez met de fietsclub of voor een ontspannen fietsvakantie over bijvoorbeeld de Donauradweg, het populairste fietspad van Europa of door 3 landen rondom de Bodensee.

Bij Fitál Fietsvakanties zijn we er inmiddels aan gewend dat ieder zijn eigen, vaak luxe en soms dure op maat gemaakte fiets meeneemt in de fietstrailer. Net als uzelf, reist de fiets comfortabel in de geveerde trailer en staat uw fiets goed gezekerd én verzekerd in de moderne fietstrailer. En toch is het nog steeds niet zo gewoon.

Het echte mannenwerk, ook voor vrouwen

In plaats van de vlakke Hollandse landschap, het echte werk in ideale trainingsgebieden. Dichtbij huis of verder weg, onder de zon. Tijdens fietstrips met uw fietsvrienden Europa's meest uitdagende (berg)gebieden bedwingen, geheel verzorgt met overnachtingen in hotels. Met begeleiding van ervaren wielrenners, zelfs oud pro’s zoals Eef Brand, Johan van de Velde etc..
Bij sommige arrangementen zelfs inclusief een mecanicien in een ploegwagen.

Fitál organiseerde al fietsclinics naar:

Fietsen aan de Costa Blanca
Fietsen op Kefalonia
Fietsen in de Algauer en Tiroler Fietsarena
Sportwelt Amadee
Alpe d’Huez arrangement
Beklimming Mont Ventoux

Cycling en clinics met uw eigen bedrijf

Stelt u zich voor: een ploegleider die 's ochtends bij een uitgebreid ontbijt de etappe doorneemt, een mecanicien die in een servicewagen achter u aanrijdt voor hulp en steun onderweg, een uitgebreide lunch op de top van een col om de koolhydraten, vocht en suikers wat aan te vullen, en als u aan het uitrusten bent van de inspanning maakt de kok een 3-gangen diner voor u klaar.
Dit is wat wij u bieden! Maar ook individuele arrangementen, zoals een groot aanbod aan echte wielerhotels tussen beroemde cols behoren tot de mogelijkheden.

Cycling en het goede doel

Uw eigen goede doelen fietstrip organiseren? Of heeft uw team zich ingeschreven voor de Alpe D’6 of dichter bij huis, de HomeRide of andere Goed Doel fietstour. Fitál Fietsvakanties is als fietsspecialist bij uitstek uw partner voor organisatie, vervoer en accommodatie. Zelfs voor het begeleidingstraject er naartoe. Ga op zoek naar je eigen grenzen…