8 dagen Wintervakantie Umhausen

Vanaf:

Umhausen / Otztal - Tirol (1036 – 3340)

Combinatie van Skiën, Wandelen en of Langlaufen

Met deze nieuwe wintercombinatiereis bieden wij skiërs en winterwandelaars een zeer gevarieerd & sneeuwzeker programma aan.Door de ervaring die onze begeleiders de afgelopen jaren met deze combinatiereizen hebben opgedaan weten zij exact wat de leukste plekjes zijn , wat de gasten leuk vinden en daar waar mogelijk zorgen zij ervoor dat de groepen skiers en wandelaars elkaar tussendoor kunnen ontmoeten.


Het Oztal in Tirol is één van de grootste en meeste sneeuwzekere wintersportgebieden van Oostenrijk. Met 315 km aan skipisten, meer dan 75 skiliften is het een dorado voor skiërs.
Hier heeft u de keuze uit de skigebieden van Sölden, Hochsölden, Obergurgl, Hochgurgl of zelfs de gletscherksigebieden.Maar ook de langlaufers en wandelaars hebben in het Oztal uitgebreide mogelijkheden zo zijn er meer dan 75 km aan langlaufloipen en ruim 100 km aan winterwandelwegen. In het rustigere en betaalbare Umhausen vindt u de perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke wintervakantie.

Skibegeleiding door

04 februari - Jan van Dieren

Fitál staat voor een actieve wintervakantie, vul bij reservering in aan welke activiteit(en) u wilt deelnemen tijdens uw vakantie (per persoon invullen).


Googlemaps wordt geladen