8 dagen Fietsvliegvakantie Kefalonia & Ithaka

Vanaf:€ 809 p.p.

8 dagen Kefalonia en Ithaka

Fiets over de galerijwegen langs de kust met uitzicht op zee en geniet van de ruige kliffen, prachtige zandstranden en de heerlijke baaitjes. Strijk neer in de kleurrijke haventjes van Agia Efimia, Fiskardo en Assos voor een glas lokale Robola wijn. U fietst over rustige wegen op twee unieke eilanden. De dagtochten variëren van 20 km tot 60 km. U kunt kiezen tussen een hybridefiets of een e-bike, waardoor ook de minder sportieve fietsers deze rondreis met succes kunnen volbrengen. Uw bagage wordt door ons vervoerd.

• Ontmoet de reuze schildpadden in de haven van Argostoli
• Fiets naar de Orthodoxe kloosters en de mysterieuze grotten
• Ontdek in het Odysseus museum de Griekse Mythologie
• Geniet in het pittoreske haventje Kioni van de Griekse keuken


U verblijft op Kefalonia in het zuidelijk gelegen dorpje Mousata en in het oostelijk gelegen havenplaatsje Agia Efimia in appartementen. Een unieke belevenis is een dagtocht op het eiland Ithaka. Met de veerboot vaart u vanuit Sami (nabij Agia Efimia) in 1,5 uur naar het eiland van 'Odysseus'. Het verblijf op Kefalonia is inclusief ontbijt en diner (optioneel). Op loopafstand van uw verblijf zijn er diverse uitnodigende tavernes die ontbijt en diner verzorgen.

8 dagen Kefalonia en Ithaka

De onderstaande 8-daagse fietsvakantie is een voorbeeld: u bent helemaal vrij in de verdeling van inspanning en ontspanning. Wij adviseren u graag ter plaatse over alternatieve fietsrouten en de bezienswaardigheden op Kefalonia & Ithaka. U kunt ook kiezen voor een 11,12 of 15 -daagse fietsvakantie.


Googlemaps wordt geladen