12 dagen wandelvakantie Karinthië

Vanaf:

12 dagen Karinthië

Karinthië is eindeloos wandelen in het zonnige zuiden van Oostenrijk

Wandelen over glooiende almen, langs de rivieren Drau en Möll en rondom de Karintische meren terwijl u geniet van het uitzicht op de magische bergen. Het landschap nodigt u uit voor de mooiste wandelingen vanuit onze hotels in Möllbrücke en aan de Keutschachersee.

Wandelniveau 2
Vanuit Karinthië: Wandelingen van 3 tot 5 uur per dag in heuvelachtig gebied. U wandelt rondom de meren en in de bergen over gemarkeerde paden. Hoogte verschillen tijdens deze reis ca. 50-300 m. Tijdens een deel van de wandelingen zullen wij u, indien mogelijk, de keuze geven tussen meer relaxte wandelingen of tochten met meer uitdaging.

Wij adviseren de wandelaars ter plaatse een Karinthië Card te kopen (ca. 38 euro). Met deze kaart kunt u gratis gebruik maken van o.a. kabelbanen, rondvaartboten en ook de entrees voor bezienswaardigheden als kloven en pyramidekogel zijn inbegrepen. Tijdens de wandelingen maakt u regelmatig gebruik van de Card en haalt u de kosten er dik uit.

We maken tijdens de reis een selectie uit de mooiste wandelingen. Het wandelprogramma is onder voorbehoud en afhankelijk van de omstandigheden ter plaatse (weer, overige omstandigheden).

Wandelbegeleiding 20/8 door Ellis Groenendijk

Liever wandelen en fietsen?

Dan is deze combinatiereis echt iets voor u. Deze reis word gecombineerd met de fietsvakantie Karinthië en biedt wandelaars de mogelijkheid zich een of meerdere dagen aan te sluiten bij het fietsprogramma en de fietsers bij het wandelprogramma. Indien u uw eigen fiets meeneemt gelieve u dit bij de reservering op te geven.


Googlemaps wordt geladen