12 dagen Dolomieten

Vanaf:

Ontdek de vele wandelmogelijkheden in de Dolomieten

De Dolomieten in Zuid-Tirol aan de zuidkant van de Alpen zijn een begrip voor elke natuurliefhebber. Imponerende hoge grillige rotsen met loodrechte wanden en toppen boven de 3000 meter vormen het decor voor wandelingen in de ongerepte natuur van glooiende almen, bergmeren, bossen, bergweiden en wijngaarden. Heerlijk tot rust komen op de alm met om u heen het geklingel van koeienbellen.

Wandelprogramma
De keuze is moeilijk, want het is werkelijk overal prachtig en iedere wandeling is verrassend anders. De Dolomieten heeft ons aan wandelingen zoveel afwisseling te bieden dat vele gasten meerdere vakanties in Rodeneck hebben doorgebracht om steeds weer nieuwe wandelingen te ontdekken. Deze afwisseling maakt het gebied uitermate geschikt voor de sportieve wandelaar.
Een aantal van onze toppers? De Plose, het Hochpustertal, Seiseralm en de “Drei Zinnen”.

Wandelniveau 2
Wandelingen van 3 tot 5 uur per dag in heuvelachtig gebied. U wandelt vooral over almen en onverharde gemarkeerde paden in een bergachtig landschap. Hoogte verschillen tijdens deze reis ca. 50-300 m. Tijdens een deel van de wandelingen zullen wij u, indien mogelijk, de keuze geven tussen meer relaxte wandelingen of tochten met meer uitdaging en/of kunt u het hoogteverschil overbruggen met o.a. een kabelbaan. (exclusief)

Wandelbegeleiding 19/6 door Ellis Groenendijk


Meer lezen over Ellis Groenendijk en het programma? Klik dan hier.


Googlemaps wordt geladen