Fitál Fitjesverdubbelaar - uw gespaarde fitjes zijn 2x zoveel waard

Fitál Fitjesverdubbelaar

Wat is de Fitál Fitjesverdubbelaar? Bij de vakanties die u boekt van Fitál Vakanties spaart u Fitjes, deze Fitjes staan in uw digitale account.

Fitál Vakanties viert in 2018 haar 15-jarig bestaan en dat laten wij niet onopgemerkt voorbijgaan! Wanneer u vaker met Fitál op vakantie bent geweest, dan weet u dat u automatisch Fitjes (r) spaart. Onze trouwe reizigers belonen we dit jaar met:

Fitjesverdubbelaar.
Uw gespaarde Fitjes (r) zijn tweemaal zoveel waard en daarom de moeite om ze dit jaar te verzilveren. Heeft u 20 Fitjes dan verdubbelen wij dit naar 40 Fitjes dit is goed voor 4% korting op de basis reissom. Per reservering kunt u maximaal 75 Fitjes inleveren waarmee uw korting dus kan oplopen tot 15% (over de basis reissom). De Fitjes kunnen alleen voor fietsbusvakanties en niet i.c.m. andere kortingen en of acties worden ingeleverd.
Deze actie is geldig t/m 31 maart 2018.

Bijgewerkt: 28 december 2017

  • - -

Naast genoemde voorwaarden zijn de volgende algemene voorwaarden m.b.t Fitjes van toepassing:
Bij iedere vakantie die u reserveert uit de brochure ontvangt u 1 Fitje®’voor elke € 50 per persoon. Lees onderstaande voorwaarden voor het sparen van de Fitjes.

U spaart niet alleen voor fikse kortingen tot wel 20% op de volgende vakantie, maar ook voor tussentijdse aanbiedingen (ook in de webshop).

Voorwaarden:
Bij reservering dient direct te worden aangegeven of u Fitjes wilt inleveren, na het versturen van de bevestiging/factuur kan de korting niet meer worden verwerkt.
De Fitjes worden berekend over de basis reissom van de persoon die de Fitjes inlevert/verzilvert en niet over de toeslagen.
Fitjes kunnen niet in combinatie met andere kortingen en/of acties worden verzilverd.
Per 31-3-2017 geldt een minimum van 100 Fitjes om te kunnen verzilveren.
Maximaal kan er 200 Fitjes per vakantie worden ingeleverd.
De korting van de ingeleverde Fitjes geldt alleen voor de origineel geboekte vakantie en niet voor een eventuele omboeking naar een duurdere vakantie.
Alleen geldig bij vakanties vanaf € 250,- p.p.
Fitjes zijn persoonsgebonden, bij reservering van meerdere personen op één boeking, worden de Fitjes op het account van de hoofdboeker verwerkt.
Levert u uw Fitjes/Fitál Paspoort in voor korting dan zijn overige korting niet geldig/van toepassing.
Voorafgaande (actie)voorwaarden komen hiermee te vervallen.

De waarde van uw Fitjes:
100 fitjes = 10% korting
125 fitjes = 12,5% korting
150 fitjes = 15% korting
200 fitjes = 20% korting

De Fitjes® worden digitaal verwerkt. Dit betekent dat u bij de reisbescheiden geen paspoort en/of Fitjes ontvangt, maar dat de Fitjes elektronisch aan uw account/klantnummer worden gekoppeld.

Het paspoort is per 31 maart 2017 komen te vervallen en werken wij uitsluitend nog met de digitale Fitjes die op uw klantnummer worden verwerkt.

Bijgewerkt: 26 juni 2017