Start Fietsseizoen 2018

Zaterdag 21 april 2018

Tijdens deze jubileumfietstocht maakt u kennis met het indrukwekkende en veelzijdige waterrecreatiegbied De Gouden Ham midden in het Land van Maas en Waal. De Gouden Ham, ontstaan door zandwinning, ligt tussen de dorpskernen van Appeltern en Maasbommel. Het totale gebied bestaat grotendeels uit water met een open verbinding naar de Maas. U kunt hier genieten van prachtige fietsroutes over dijken, langs rivieren, plassen en mooie vergezichten.

Start Fitál Vakanties Fietsseizoen

Programma van dag tot dag

Locatie: Moeke Mooren in Appeltern Starttijd tussen 10.00 - 12.00 uur Tijdens deze jubileumfietstocht maakt u kennis met het indrukwekkende en veelzijdige waterrecreatiegbied De Gouden Ham midden in het Land van Maas en Waal. De Gouden Ham, ontstaan door zandwinning, ligt tussen de dorpskernen van Appeltern en Maasbommel. Het totale gebied bestaat grotendeels uit water met een open verbinding naar de Maas. U kunt hier genieten van prachtige fietsroutes over dijken, langs rivieren, plassen en mooie vergezichten. Maak van het dagje uit een compleet weekend. Deze dag zijn we te gast bij Moeke Mooren, u kunt in deze fijne accommodatie ook 1 of meerdere overnachtingen reserveren zodat u er een heerlijk weekend van kunt maken.

Hotel Moeke Mooren - Appeltern

Inbegrepen:

Koffie/thee met lekkernij
Prachtige fietsroute

Prijs € 7,95 p.p.

Extra te reserveren ( prijs per persoon)

Smakelijk verzorgd 3-gangen diner

Prijs programma inclusief diner € 32,50 p.p.

Maak uw weekend compleet!

Hotel Restaurant Moeke Mooren is de perfecte uitvalsbasis voor een verblijf in en buiten het Land van Maas en Waal.

Alle kamers van Moeke Mooren zijn comfortabel ingericht en voorzien van airco, bad of douche, toilet, internetaansluiting (adsl), telefoon en tv. Op onze kamers aan de voorzijde geniet u van een fantastisch uitzicht over het water van recreatiegebied ‘De Gouden Ham’. De kamers aan de achterzijde kijken uit over het weidse polderlandschap.

Overnachting in Hotel Moeke Mooren : € 47,50 p.p. per nacht
♦ 1 overnachting o.b.v. gedeelde 2-persoonskamer
♦ verzorging : logies en ontbijt

Hotel Moeke Mooren - Appeltern

Wij noteren graag uw reservering.

Op dit moment is het helaas niet mogelijk om dit arrangement online te reserveren.

U kunt ons tijdens kantooruren telefonisch bereiken 078 - 69 20 115 en zullen uw reservering graag voor u maken.

Kantooruren: maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur.